Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیرعامل بنیاد برکت درباره میزان و نحوه ارائه خدمات بیمه‌ای و ساخت بیمارستان‌های برکت در سراسر کشور توضیحاتی داد.

سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام  اظهار کرد: بنیاد برکت توجه ویژه‌ای به ارائه‌ خدمات بیمه‌ای به روستاییان و ساکنان مناطق محروم دارد.

او با بیان اینکه در راستای طرح برکت مهدوی بیمه‌ درمان تکمیلی ایتام تحت پوشش بهزیستی پیگیری می‌شود، گفت: طرح برکت خانواده شامل درمان زوج‌های نابارور روستایی و مناطق کم برخوردار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدنی افزود: طرح بیمه‌ حوادث منازل مسکونی روستایی کشور موجب شده است تفاهم نامه همکاری‌ای با استانداری‌های ١۵ استان کشور برای پوشش بیمه آتش سوزی و حوادث طبیعی حدود ۵٠ درصد منازل روستایی کشور منعقد شود.

مدیر عامل بنیاد برکت با بیان اینکه ٢ میلیون و ٣۵٢ هزار و ٩١٨ خانواده روستایی تحت پوشش خدمات بیمه‌ای برکت هستند، بیان کرد: ٧ میلیون و ١٣١ هزار و ۶٧٢ نفر در روستا‌های کشور نیز تحت پوشش خدمات بیمه‌ای هستند.

مدنی ادامه داد: ١٢ هزار و ۵٠٠ روستا تحت پوشش بیمه هستند و همچنین ٢٠٠ هزار نفر یتیم نیز تحت پوشش طرح برکت مهدوی قرار دارند.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: در حوزه بیمه‌ای بنیاد برکت ۴٢٠ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام داده است.

او درباره ساخت و تکمیل بیمارستان، مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت گفت: بیمارستان یکی از نیاز‌های ضروری و اصلی مناطق محروم است.

مدنی با بیان اینکه به منظور ارتقای بهداشت و درمان براساس اعلام نیاز و مشارکت وزارت بهداشت، کار تکمیل و ساخت ١۴ بیمارستان و مرکز درمان سرطان انجام شده است، افزود: انعقاد قرارداد برای ساخت ٣٢٠ مرکز و خانه بهداشت از طریق بنیاد برکت در دست اقدام است.

او ادامه داد: بنیاد برکت با تکمیل ٨ بیمارستان در شهر‌های گرمسار، مینودشت، میانه، فردوس، درگز، بهار، بانه و قرچک و تکمیل و تحویل ١٧٠ مرکز و خانه بهداشت در مناطق محروم سراسر کشور، نقاط روستایی را تحت پوشش خود قرار داده است.

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: برای ساخت بیمارستان و مرکز درمان سرطان برکت در تهران هزار و ۴۵٠ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

او با بیان اینکه هزار و ۴۵٠ میلیارد ریال نیز هزینه شده تا ١۴ بیمارستان و مرکز درمان سرطان در مناطق محروم کشور ساخته شود، افزود: ۵ هزار و ۴٠٠ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است تا ١٣٠ مرکز جامع سلامت، مرکز و خانه بهداشت در مناطق محروم کشور ساخته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمارستان و مرکز درمان سرطان خدمات بیمه ای میلیارد ریال مناطق محروم بنیاد برکت تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح پروژه فیبرنوری استان قم که با حضور رئیس جمهور در پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد گفت: استان قم بعد از گلستان، دومین استانی است که تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: لایه‌های مختلف شبکه‌ها در حال به روز رسانی است و بخش بسیاری از توسعه شبکه، در داخل کشور ساخته می‌شود و ایران جز ۶ کشوری است که این توانمندی را دارد.

وی بیان کرد: اجرای پروژه فیبرنوری برای ۵۰۰ شهر کشور شروع شده و این پروژه در ۱۵۰ شهر به اتمام رسیده و مابقی نیز در حال اجرا است.

زارع پور گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه باید سالی ۴ میلیون نفر تحت پوشش فیبر نوری داشته باشیم در حالی که این آمار نیم میلیون نفر است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امروز ۷ و نیم میلیون نفر در کشور تحت پوشش فیبر نوری هستند و تلاش می‌شود این میزان تا پایان سال به ۱۴ میلیون نفر برسد.

زارع پور بیان کرد: کسب و کارهای شهرهای تحت پوشش فیبرنوری ۲۵ میلیون نفر را تحت پوشش قرار می‌دهند و هر مشترکی در این شهرها درخواست داشته باشند طی ماه پس از درخواست، اپراتورها باید این خدمت را به آنان ارائه کنند.

وی افزود: کشورهای اروپایی پس از یک دهه به هفتاد درصد پوشش فیبرنوری رسیده اند و این در حالی است که ما طی دو سال اخیر پیشرفت‌های خوبی در این عرصه داشته ایم و این امر تأثیر بسیار زیادی بر روی کسب و کارهای مبتنی بر فضای اینترنت دارد.

کد خبر 6101099 مهدی بخشی سورکی

دیگر خبرها

  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • بنیاد سینمایی فارابی، ۱۶ عنوان کتاب جدید را در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌کند
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد